Aan- en verkoop begeleiding

We weten allemaal dat het niet makkelijk is om de juiste match te maken tussen ruiter en paard. Dit vraagt om meer dan het maken van een video en het plegen van een telefoontje, maar juist dat stapje meer is het belangrijkste voor een duurzame relatie. En dat is precies waar het bij Stal Krol allemaal om draait. 

Als je bij ons aanklopt, dan worden er over en weer verschillende vragen gesteld. Zoals je niveau, je doelstellingen en wat voor paard je voor ogen hebt. Uiteraard adviseren wij door onze jarenlange ervaring ook wat voor paard wij denken dat zou passen. De meeste paarden die we te koop aanbieden komen uit onze eigen fokkerij of zijn als veulen aangekocht. Dat betekent dat we de hele geschiedenis kunnen vertellen en dat is wel zo fijn voor beide partijen. Ook hebben we regelmatig paarden in de verkoop van mensen die we goed kennen, waardoor er genoeg achtergrondinformatie beschikbaar is en dat geeft vertrouwen

"Bouwen op betrouwbaarheid en vertrouwen"

Meerwaarde bieden

Mochten we jouw droompaard niet op stal hebben staan, dan gaan we uiteraard op zoek in ons grote netwerk. Daarbij proberen we meer te doen dan het maken van een video en het plegen van een telefoontje. Deze paarden gaan we zelf bekijken en proberen, vaak meerdere keren en ook op vreemd terrein om een goed oordeel te kunnen vellen over de mogelijke match. Dat is wanneer je zelf niet de mogelijkheid hebt om het paard te komen uitproberen. Is die er wel dan, gaan we met je mee om je te voorzien van alle informatie en een betrouwbaar advies.

Regelwerk

Blijft het paard niet in Nederland dan kunnen we al het papierwerk en het transport voor je regelen. Van de benodigde papieren om op transport te mogen tot de exportdocumenten. 

Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat jij in alle rust kunt afwachten tot jouw paard veilig op stal staat. Ook is het mogelijk om het paard tijdelijk bij Stal Krol te stallen om nog iets door te trainen voordat het paard vertrekt.

Paard verkopen

We begeleiden niet alleen bij de aankoop van een paard, maar ook bij de verkoop. Het is een mogelijkheid om het paard bij Stal Krol neer te zetten, zodat wij hem rijden en aanbieden voor de verkoop. Maar uiteraard kan het ook zo geregeld worden dat het paard bij zijn ruiter of eigenaar blijft staan en wij enkel bemiddelen bij de verkoop.

Benieuwd naar onze verkooppaarden?